Skip to content

Koe revontulet ja pohjoisen luonto

Revontulten metsästys- ja valokuvausretket Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan

Saatavilla olevat matkat

Niko Laurila on tunnettu suomalainen valokuvaaja valtavalla intohimolla arktiseen luontoon ja sen ihmeisiin. Niko viettääkin nykyään suuren osan ajastaan pohjoisessa, eritoten revontulten aikaan.

Niko elää ja hengittää valokuvausta
tallentaen luonnon kauneutta eri vuodenaikoina.

Niko elää ja hengittää valokuvausta
tallentaen luonnon kauneutta eri vuodenaikoina.

Kuvankauniista Porvoosta kotoisin oleva Niko on ehtinyt tekemään urallaan jo paljon tarjoten valokuvaus- ja videopalveluita sekä yrityksille että kuluttajille. Myös hänen valokuvatuotteistaan tunnettu kauppa on Porvoossa paikallinen nähtävyys.

Intohimoista suurin on kuitenkin aina ollut arktinen luonto. Aina valmiina seikkailuun ja matkaan kohti pohjoista, Niko on valmis ajamaan lukemattomia tunteja ja kilometrejä vain metsästääkseen revontulia ja koskemattoman luonnon kauneutta. Väsymätön luonne yhdistettynä päättäväisyyteen ja valoisaan persoonaan – sellainen on Niko, jonka kanssa koet ikimuistoisia hetkiä myös kuviksi tallennettuina. Nikolta voi oppia myös paljon valokuvauksesta!

Koe revontulet – Revontuliretki Standard / Luxury

Koe revontulet – Revontuliretki Standard / Luxury

Ajamme minne tahansa revontulten perässä – standard tai luxury!

Revontuliretkemme kestävät yhdestä päivästä/yöstä kolmeen päivään/yöhön (tai jopa pidempään). Retkellä valitsemme kohteet parhaiden revontulimahdollisuuksien mukaan. Saatamme päätyä joko Suomeen, Ruotsiin tai Norjaan. Retket aloitamme pääasiassa Rovaniemeltä (1 päivän/yön retki) tai voimme myös joustavasti noutaa sinut kyytiin hieman kauempaakin riippuen osallistujien sijainneista (3 päivän/yön retki tai pidempi). Retki tehdään vain, jos revontulitodennäköisyydet ovat hyvät. Meillä ei ole ajaessamme kilometrirajaa. Lyhyemmällä 1 päivän/yön retkellämme takaamme sinulle revontulten näkemisen tai muuten saat rahasi takaisin (perimme maksun ainoastaan polttoaineesta)!

Kauppa

Koe kauneimmat kuvauspaikat – Valokuvausretki Standard / Luxury

Koe kauneimmat kuvauspaikat – Valokuvausretki Standard / Luxury

Toivotko muuta kuin revontulia? Ajamme kauneimpiin kuvauslokaatioihin!

Pohjoinen luonto tarjoaa uskomattomia kuvauslokaatioita ja luontoa. Tunnemme parhaat valokuvauslokaatiot Suomen Lapissa, Ruotsissa ja Norjassa. Viemme sinut sinne, missä sää, valo ja luonto tarjoavat parastaan – joko maisema- tai eläinkuvaukseen toiveidesi mukaan. Lisäksi saat valokuvausopetusta itse mestarilta – Nikolta!

Kauppa

Varusteet

Retkillemme pääset joko ketterällä Volvo XC90 T8 4WD Hybrid -katumaasturilla tai luksustason matkailuauto Hymer ML-T 570 CrossOver 4X4:llä. Sinä valitset, me palvelemme.

HYMER ML-T 570 CrossOver

HYMER ML-T 570 CrossOver

Hymer ML-T 570 Crossover 4X4 on täydellinen matkailuauto, jossa tunnet olosi mukavaksi säästä riippumatta ja koet laadukasta matkailua pohjoisen teillä.

Tähän ajoneuvoon mahtuu kolme matkustajaa, yleisimmin sinä ja ystäväsi tai pariskunta. Hymerissä on kaikki parhaat ominaisuudet ja varusteet oleskeluasi varten.

Lue lisää

VOLVO XC90 T8 4WD Hybrid

VOLVO XC90 T8 4WD Hybrid

Volvo XC90 T8 4WD Hybrid on ketterä premium-luokan katumaasturi mukaville ryhmäretkille. Tähän ajoneuvoon mahtuu 6 matkustajaa ja se sopii täydellisesti yhden yön revontuliretkelle.

Lue lisää

Onko sinulla kysymyksiä?
Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake,
vastaamme 24 tunnin sisällä

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

© 2024 Niko Laurila |

website by tavux

× Miten voimme auttaa?